Ce oferim?

Garanția calității
Respectăm toate standardele în vigoare și transformăm calitatea fiecărui proiect în misiunea noastră. De cele mai multe ori, standardele internaționale sunt o valoare nu doar către care tindem, dar pe care ne propunem să o depășim.

Adaptabilitate la proiect
Mai mult decât respectarea normelor, cerințele referitoare la interioare sunt perfect adaptate pentru utilizarea produselor noastre într-o gamă variată de opțiuni.

Cu fiecare proiect, luăm în considerare nevoile specifice. O sală de cinema sau o sală de lectură au nevoi acustice particulare, în timp ce o fabrică sau o piscină închisă necesită sisteme mai complexe de ventilație sau de control al condensului.

Oferim, de asemenea, o gamă variată de produse pentru fațade ventilate, care facilitează o integritate mare de design și asigură compatibilitatea între soluții.

Tehnologia în beneficiul tău
Optimizăm fiecare produs în funcție de materialul din care este făcut, dar și prin utilizarea de utilaje și echipamente de ultimă generație.

Timp optim de livrare
Produse personalizate nu înseamnă timp pierdut. Pentru a ne asigura de reușita unui proiect, avem mai multe soluții de bază în funcție de care creăm produse optimizate nevoilor fiecărui client.

Fiabilitate dovedită
De la alegerea materialelor în grosimea potrivită, la analize statice și suport tehnic pentru fiecare proiect, echipa noastră este alături de arhitecți pentru consultanță la fiecare pas.