Suntem un furnizor de produse și soluții pentru proiecte de fațade cu personalitate.

Pentru că felul în care arată o clădire la exterior vorbește despre diligența întregului proiect, angajamentul nostru este calitate fără compromis în placări și produse auxiliare pentru construcții din aluminiu, oțel, cupru, zinc, corten, inox și alte aliaje.

Produsele noastre sunt versatile, iar serviciile noastre sunt flexibile, pentru că fiecare proiect necesită materiale de forme, culori, dimensiuni și grosimi diferite.

Calitatea unei fațade stă în combinarea optimă a acestor caracteristici, iar noi punem la dispoziție un portofoliu diversificat relevant atât pentru construcții noi, cât și pentru proiecte de renovare.

Ce oferim?

  • Proiectare
  • Producție
  • Suport tehnic la montaj

Valoarea unui distribuitor de produse pentru fațade rezultă direct din varietatea gamei de produse de placare. Îți stăm la dispoziție cu soluții flexibile și suport tehnic de înaltă calitate.

Mai mult decât un furnizor de soluții tehnice calitative, AluForm este un consultant de încredere în întreg procesul de alegere a soluției de fațadă, alături de tine de la caietul de sarcini până la punerea în operă.